HINTALOVON MŰVÉSZETI PROJEKT

Hívd segítségül a véletlent! Random-flow I.

Wolsky András
300.000 Ft

Évszám

2023

Technika

MDF lap, fenyő, akril

Méret

29x29 cm

A falra akasztható 29x29 cm-es, vastag fakeretekben (dobozban) 12-12 db két oldalán színezett farúd van elhelyezve. A farudak a keretből kivehetőek. A játék lényege, hogy a keretből kiszedett farudakat egy dobókocka által generált véletlen segítségével lehet visszahelyezni a keretbe.

A játékos a játék elején eldönti, hogy a farudak mely oldalával szeretne játszani, valamint a rudak egymásutánját, majd a dobókocka segítségével meghatározza a farudak helyzetét a keretben. A keretben 6 hely van, mindegyik helyre két rúd illeszthető. Az első kiválasztott farúd helyzetét a dobókocka eldönti az 1-6 helyen, viszont az adott helyen azt is meg kell határozni a dobókocka segítségével, hogy az első, vagy a második lesz. Ez azt jelenti, hogy újabb dobás következik a kockával. Ha páratlan szám jön ki, akkor az adott helyen az első lesz, ha párost dob a kocka, akkor az adott helyen a második lesz a farúd.

A második rúdnál ugyanígy jár el a játékos, viszont ha a dobókocka egy már foglalt helyet adna ki új dobásra van szükség. Minél több hely foglalt a keretben, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több újradobásra lesz szükség. Az utolsó farúd értelemszerűen a fennmaradt egyetlen helyet fogja elfoglalni.

Az így létrejövő egyszerű véletlen-színsorrend a figyelmes és érzékeny játékos hangulatát, kedvét befolyásolni tudja, a színkonstellációk esetlegesen emlékképeket idézhetnek fel.

Az elmélyült alkotás-játék pedig egyfajta flow-val ajándékozza meg a játékost.

Nézd meg a többi alkotást is

A szavak ABC-je
450.000 Ft
2023
olaj, vászon
A pince
150.000 Ft
2023
olaj, vászon, fotó
Játsszuk azt, hogy fa vagyok!
950.000 Ft
2023
olaj, vászon
Megvásárolnád ezt az alkotást?

Küldjön nekünk egy üzenetet az űrlapon keresztül, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.