HINTALOVON MŰVÉSZETI PROJEKT

Hívd segítségül a véletlent! Random-flow II.

Wolsky András
300.000 Ft

Évszám

2023

Technika

MDF lap, fenyő, akril

Méret

29x29 cm

A falra akasztható 29x29 cm-es, vastag fakeretekben (dobozban) 12-12 db két oldalán színezett farúd van elhelyezve. A farudak a keretből kivehetőek. A játék lényege, hogy a keretből kiszedett farudakat egy dobókocka által generált véletlen segítségével lehet visszahelyezni a keretbe.

A játékos a játék elején eldönti, hogy a farudak mely oldalával szeretne játszani, valamint a rudak egymásutánját, majd a dobókocka segítségével meghatározza a farudak helyzetét a keretben. A keretben 6 hely van, mindegyik helyre két rúd illeszthető. Az első kiválasztott farúd helyzetét a dobókocka eldönti az 1-6 helyen, viszont az adott helyen azt is meg kell határozni a dobókocka segítségével, hogy az első, vagy a második lesz. Ez azt jelenti, hogy újabb dobás következik a kockával. Ha páratlan szám jön ki, akkor az adott helyen az első lesz, ha párost dob a kocka, akkor az adott helyen a második lesz a farúd.

A második rúdnál ugyanígy jár el a játékos, viszont ha a dobókocka egy már foglalt helyet adna ki új dobásra van szükség. Minél több hely foglalt a keretben, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több újradobásra lesz szükség. Az utolsó farúd értelemszerűen a fennmaradt egyetlen helyet fogja elfoglalni.

Az így létrejövő egyszerű véletlen-színsorrend a figyelmes és érzékeny játékos hangulatát, kedvét befolyásolni tudja, a színkonstellációk esetlegesen emlékképeket idézhetnek fel.

Az elmélyült alkotás-játék pedig egyfajta flow-val ajándékozza meg a játékost.

Nézd meg a többi alkotást is

A pince
150.000 Ft
2023
olaj, vászon, fotó
Astraea 1
500.000 Ft
2023
akril, vászon
Játsszuk azt, hogy fa vagyok!
950.000 Ft
2023
olaj, vászon
Megvásárolnád ezt az alkotást?

Küldjön nekünk egy üzenetet az űrlapon keresztül, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.